Frida Asp

om jag hade fött en prins

Ingen har missat att Sofia och Carl-Philip fått en prins? Såg på nyhetsmorgon nyss och där var en kärring som jobbar för någon skvallerblaska som tydligen var ”besviken på Sofia, att hon inte hade på sig högklackat och klänning & HÖLL I BEBISEN” på pressbilden. Alltså….W H A T. Hon ”visar upp” sin son inte ens ett dygn efter hon klämt ut ett barn genom sin vajejej. Hon ser sjukt fräsch ut (om man nu måste poängtera hennes utseende?) för att nyss förlöst ett barn. VARFÖR ska man ens diskutera hennes utseende, inte som att någon ba ”vi är sjukt besvikna på vilket skjorta Carl-Philip valde”. OCH HALLÅ högklackat? really?

Jag är glad att inte jag födde en prins. För det första hade det varit omöjligt för mig att hålla i bebisen då jag hade så ont i mina armar första dygnen (drog i sängen när jag krystade av någon anledning). För det andra låg jag i en blöja mellan benen och min ljusblåa skjorta  uppfläkt 24 timmar om dygnet för barnmorskorna kom och tryckte fast bebisen till bröstet konstant. Min skjorta hade blödigt igenom också, vilket Jakob inte kände var nödvändigt att berätta för mig, så där traskade jag omkring på BB..TACK JAKOB <3<3<3

Så bilden jag hade fått skicka in till pressen hade varit den här. Dubbelhak(or) deluxe och med bebis vid bröstet. Inte sovit på 2 dygn och frågade amningshitlerna om jag ”kunde få ge napp lite så jag kunde få sova”. Svaret blev NEJ!!! okej ska bara dö lite samtidigt då medan jag ammar.

Flawless efter en förlossning 

13077209_10153983517566006_163146896_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Födde för tre veckor sen, så TACK för ditt inlägg. Känner mig fortfarande inte återhämtad alls och vill inte gå i klackar än.

    1. fridaasp

      Grattis till bebis, hoppas allt gick bra! 🙂 Haha nej vem gör det? Tar tid, och man ska läka i lugn och ro..kram

  2. Johanna

    Haha så sjukt kul och rätt inlägg! Vem kan ens gå normalt efter en förlossning, tänk då i klackar?! Såg det också, inte klokt sagt!