Frida Asp

Vad händer?

I fredags jobbade jag hemifrån. Men. Vaknade med en sjuk trötthet. Orkade knappt komma ur sängen. Jag som brukar studsa upp (typ) och fixa kände mig nästa förlamad. Jag jobbade med datorn i sängen så gott jag kunde.. kände mig helt matt i kroppen och huvudet. Och känner fortfarande så. Sover inte djupt och drömmer om jobbet, känns som hjärnan går på högvarv. Vad har hänt? Sjukdom på G? Hinner inte bli sjuk nu!

Vet ni? Någon som upplevt likadant?

Eira redo med sin resväska för en helg på landet ?

Hur som. En helg på landet var skönt. Jakobs stora familj är så härlig. Och tar hand om Eira! ? vi har fiskat egna kräftor. Eira skulle absolut med kl 06.00 och när vi väckte henne hoppade hon upp. Satt still i båten med nyfikna ögon – hela turen ledsna vi plockade upp burarna. En mysig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anni

    Stress, utmattning. Lyssna på kroppens varningssignaler innan det är ”för sent” och du blir riktigt sjuk och det kanske tar månader att bli återställd <3 Stress och utmattnings-syndrom är precis som en lunginflammation eller influensa, man kan inte hjälpa att man får det och man måste ta det på allvar för att kunna bli frisk.