Frida Asp

Mot Jönkan

då kör vi hem igen efter en helg med vänner och mat. Mycket lugnt! Idag var vi en sväng hos morfar. Så himla glad att han mår bra nu.. han ser fram emot några dagar nere på Österlen i sommar.

Han hade bakat en tårta- så otippat!

IMG_4236

En blond tjejversion av Jakob.

en annan sak jag vill ta upp med er… Eira är inne i någon fas som stavas MOTSTRÄVIG SOM FA-AN. Alltså. Andas djupa andetag och tänk på något fint… en sådan fas. Alltså allt är ”neheeee” och utbrott vid minsta lilla motgång eller tillsägelse. Jag tror att det är en utvecklingsfas nu för jag har märkt ett språng i språkutvecklingen och hon börjar säga meningar. Lite oklara än men typ ”sitta här” ”pappa köra bil” ”mamma kom”…

IMG_4239

Nu bilen och en podd. Hoppas demonen somnar fort…. ses snart Jönkan!

Kram/ Aspen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Åh känner igen mig! Min dotter är PRECIS lika just nu ???? önskar att de går över snart..och det är just det här som gör att jag tycker att sin blogg är grym, att du delar med dig även när det inte är sockersött, kärlek till dig!

  2. Anna

    Skönt att höra att inte vara ensam om de där faserna! Ellis är precis likadan och hon ignorerar till tusen när vi försöker prata med henne. Hoppas er sommar blir härlig 🙂 !!

  3. Elin

    Fina ni!!!
    Alicia har precis gått igenom de där, pust. Men de vände fort o nu är hon sig själv igen o pratar mkt! El ja försöker prata mkt, så kul