Frida Asp

godkväll

Hejhej hörrni! Blivit små korta inlägg de senaste. Förklaringen är den att det varit väldigt intensivt med slutet på praktiken, en resa och sedan examen. Jag ser fram emot en lugn vecka hemma, jag ska faktiskt jobba hemifrån medan Eira är på föris sista veckan innan hon tar sommarlov.

Väldigt lyxigt att få sitta hemma och jobba, kunna klämma in ett träningspass och sitta i sköna kläder med en kaffe. Jag jobbar på uppdrag av Placebrander och stöttar upp dem i projektet Filmbyn Småland som har premiär på torsdag och fredag. Himla kul! Sen jobbar jag med ett annat projekt som jag inte kan skriva så mycket om, då jag inte vet vad som får sägas och inte. Så glad att Helena frågade om jag ville hjälpa till, hon är väldigt duktig på det hon gör och hoppas jag någon gång i framtiden kan få ha ett eget företag så som hon.

Veckan efter tar jag ett låååångt sommarlov, till 1 augusti jag och Eira… Jakob är ledig hela juli. Blir en bra sommar det här 🙂

Nu blir det SKAM och rester från godispåsen igår... I morgon är det måndag och back to hälsosamt. Älskar måndagar FAKTISKT. När jag var yngre kunde jag ha en grym ångest på söndagar. Eller bara för några år sen när jag festade en del och man hade varit ute på lördagar och vaknade upp på söndagen med massa plugg och bakisångest. Tur det händer mer sällan nu hehe.

19113311_10155171407836006_668044615_n

Kanske kunna jobba utomlands med mitt företag någon gång är en dröm. Kanske Spanien? Bara för att få leva i det här magiska ljuset varje dag… Det hade varit underbart.

Ha en fin söndagskväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.