Frida Asp

Monday

morning!

Vi har sovit som stockar hela natten.. Eira sover ju faktiskt väldigt bra nu (man ska aldrig skriva såhär) tanken på att någon gång börja om.. man har liksom glömt. Eller nej. Man glömmer inte.. att vakna en gång i timmen de första 5 månaderna var inte alltid superhärligt. Men man klara det. Det också!

IMG_3288 IMG_3296 IMG_3298

Direkt på morgonen- ge hunden sin napp. Det är vad vi hunnit med den senaste timmen. Snart åker jag iväg och köper lite färskt bröd till frukost 🙂 vi hörs lite senare..

ha en fin morgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej!

    Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

    De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

    Lycka till!

    /Sofie på Babyshop