Frida Asp

dagens status

Mår helt okej, känner mig peppad efter dygnet med syster i stockholm. Men hormonerna åker berg och dalbana med mig. Ledsen/ångest/nedstämd. Jäkla mens!

sovit som en Gud. Eira sov 19.30-?? hon sover fortfarande. Vaknade en gång för nappen. HAAALLELULJAH!!

idag ska jag fixa här hemma, ikväll kommer mina vänner Linnea och Alex hit för vino och tapas.

vill ha helg nu. Så vi kan vara alla tre och hitta på saker!

längtar efter Skåne. Vi ska dit nästa helg…Blir alltid som en liten minisemester.

dagens sämsta, eller dagen har ju bara börjat så inte hänt något så men pms hade jag hoppat idag helst.

dagens bästa få vakna upp utvilad och en liten go bebis som sussar i sängen jämte. saknar henne, hoppas hon vaknar snart!

dagens vill ha är hus,hus hus hus. och bannanpannkakor stekta i kokos.

dagens tanke är att nu är det på riktigt. Mensen är tillbaka=kan bli gravid, vilket inte är aktuellt på ett bra tag. Nu måste jag välja. Tror vi kommer köra på att ta tempen och hålla koll på det viset. Någon som gör så?

13819835_10154193087931006_546596583_n

Jag är BESATT av henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag säger bara en sak: HORMONSPIRAL!!!!!! Jag tål inte hormoner och därför försvinner typ alla andra prev-medel. Spiralen avger hormoner bara lokalt i livmodern och de når aldrig resten av kroppen. Har haft min i fem år nu och det är dags att byta den. Har inte haft NÅGRA nackdelar, bara fördelar. Ingen mens, ingen PMS, inga hormonsvallningar, ingen ångest, ingen nedstämdhet, ingen endometrios och inga oönskade graviditeter. Kolla upp!!! Kram och lycka till!

  2. Olivia

    Hej! Även jag blev gravid med NC fast tanken var att använda den som preventivmedel. Idag har vi Wille 4 månader hos oss och är så hinla glada för det. Tyvärr tappade jag dock förtroende för NC. Men har vänner som använder det och tycker det funkar bra som preventivmedel 🙂

  3. Frida

    Jag tycker NC är toppen om man håller koll med ägglossningstest och sånt i början tills man fått in hela ens ”schema”. Men du vet ju redan vad jag tycker ????

  4. Malin

    Menar du Natural Cycle med tempen? Jag har ätit p-piller sedan jag var 18 år och när jag var 25 kände jag att jag inte ville stoppa i mig sån skit mer så jag gick över till Natural cycle (i syfte som preventivmedel) tyckte det lät så bra! Gick 1 månad så råkade jag va gravid med Adelina 🙂 Haha! Idag är jag glad över att det blev så för kan inte tänka mig ett liv utan henne men vågar dock inte ge mig på Natural cycle som preventivmedel igen. Men bara för det blev så för mig betyder det inte att det blir så för alla såklart, följ din magkänsla och gör det som känns rätt och bäst för dig! 🙂

    1. fridaasp

      Ahh precis. Jaaa men jag tror att det tar lite över en månad innan det ställer in sig rätt? Alltså man får vara försiktig de första tre fyra månaderna med den? Men kan ha helt fel:) Jag kommer testa ägglossningstest samtidigt då den säger jag har ägglossning för att dubbelkolla! Jag vet inte annars vad jag kan ta för något..vill inte ha hormoner eller något i mig. KRÅNGEL! Kram:)

  5. Andrea

    Hellooo, är nyfiken på om ni är nöjda med er bugaboo bee? Är den stabil att köra? Använder ni stokken något?
    Har själv en donkey men är vääääldigt sugen på att köpa en bee också????????

    1. fridaasp

      Hehe krångel med vissa smiley-gubbar, blir frågetecken då! Vet ej varför…MEN vi är SÅ nöjda. Perfekta resevagnen och vi har BARA den nu. Man kan ha vagnen i många år och den är superlätt att ha med. Stokken kommer vi använde senare i höst när den här är lite för kall. Rekommenderar verkligen vagnen!