Frida Asp

Vlogga eller inte?

blogga,vlogga,logga..Ja det är ju en del inom sociala medier just nu, väldigt kul tycker jag då jag studerar just detta., bland annat. Jag börjar bli lite nyfiken på just vlogga. Små korta klipp där vi filmer vardagen…Vad tror ni om det? Jag tror ändå att man får en annan uppfattning om hur vi är som personer via rörlig bild än vid skrift. Kanske kommer våra personligheter fram lättare?

..Det känns ändå ”värt” att lägga ner lite mer tid på bloggen nu, jag vet inte vart ni kommer från men helt plötsligt har ni läsare ökat! KUL!

Så vad säger ni? Bara as tråkigt och löjligt med ”vloggar” eller ska vi försöka? Och när jag skriver VI menar jag jag och Eira + Jakob..Han har inget val..mohaha. Problemet är bara att jag inte klarar av att se mig själv eller höra min egna röst…Men så länge jag slipper så!

13479442_10154109945771006_1145051946_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Ja till Vlogga om du känner att du kan lägga ner tid på att klippa ihop det (för det tar ju rätt mkt tid) Men ja! Din röst, du vänjer dig. Försök att inte lyssna för mycket bara. Det är en vanesak. När jag började podda så höll jag på att dö varje gång jag lyssnade men jag har vant mig. Lycka till om du kör igång 🙂
    Btw… det är första gången jag är här… Råkade gå in på Claudias blogg (där jag inte är så ofta) och klickade vidare från en kommentar som du hade lagt där 🙂

    1. fridaasp

      Taaack för pepp! Ska ta mig en funderare. Kikade in på din blogg med, mycket intressant:) Trevlig helg, kram