Frida Asp

godmorgon

Inatt sov Eira från 20.30-06.45...UNDERBART! Hon kanske har saknat sin egna säng? 🙂

Vi har stigit upp och Eira har fått i sig sin frukost- en hel portion gröt och sen en hel banan..Hon äter mer än oss haha. Jag har precis satt på kaffe. Det känns lite tomt att vakna upp utan Jakob och för första gången på länge har vi noll planer hela veckan…Det känns lite jobbigt faktiskt.

Bilresan igår gick lättare, Eira trivdes i sin nya bilbarnstol! En som ska vara bland dom säkraste, från Besafe. Vi fick ärva från mamma och pappa.. SÅ bra att Elsa inte är gammal så den är typ som ny..Den kostar egentligen runt 6000, så det är SJUKT tacksamt. Att skaffa barn kostar en del minst sagt haha.

Okej, dags för kaffi och sen ska jag städa och tvätta..Vi har knappt varit i lägenheten så den behövs städas. Kommer mer inlägg under dagen. KRAM!

13713425_10154184523946006_1740606167_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Hej! Skulle du kunna skriva lite tips om vad man ska tänka på när man ska starta en blogg? Vad har du lärt dig under din tid som bloggare? Hur mycket tjänar man, kan man leva på inkomsten från sin blogg här på finest tillexempel? Kram Jennifer

    1. fridaasp

      hej! hmm mina tips är nog: 1. Nischa in dig på något. 2. Kommentera andras bloggar och sociala medier(detta gör inte jag dock). 3. Skriv varierande inlägg 4. mycket bilder! Jag vet dock inte varför min blogg blev stor, jag följer inga egentliga ”tips”…Jag skriver från hjärtat och kör ett eget race:) Det varierar vad man tjänar, man kan leva på en blogg beroende på hur stor den är så klart:) Här på finest kan man nog inte bara leva på en ”blogglön” dock….Men man kan ju börja någonstans! KRAM! 🙂

  2. sabina

    Hej! Vill bara göra dig uppmärksam på att fet finns bäst före datum på stolarna! Tror de är sju år, vet inte hur gammal Elsa är! Hoppas ni får en skön vecka!