Frida Asp

En dag i vårt härliga liv

.. Jag vaknar kl 9.00..Eira ligger fortfarande och sover, men vaknar i samma stund med ett leende. Dags för frukost! Jag gör smoothie åt oss båda på ekologiska bär direkt från trädgården. Sen äggröra och avokado, allt ekologiskt, så klart, finns det folk som INTE köper ekologiskt till sina barn? Barnmisshandel typ ju!

Sen när Eira ätit sin frukost, lugnt och utan att kladda sätter jag ner henne och hon leker så härligt med sina leksaker i flera timmar så jag kan äta min frukost i lugn och ro. NÄSTAN så att det blir lite tjatigt att äta så fridfullt. Efter det drar jag på mig träningskläderna och springer 1 mil med Eira i vagnen. Sen bakar vi en härlig kaka- som jag inte äter själv, utan bakar den ÅT min härliga pojkvän Jakob som han ska få sen när han jobbat..Stackarn..Jobbar hela dagen.  Efter det är klockan 17 och Eira får sin sista middag – egen gjord mat SÅKLART. Ikväll får hon en härlig oxfilé bit som vi skurit i små bitar. Sen är hon trött vid 19 och vi bara lägger ner henne i sängen med egen gjord välling- vanliga innehåller BARA socker, det vet ni va? Sen släcker jag, går ut och viskar godnatt och hon säger godnatt- VA godnatt, redan? Ja Eira är ju ganska tidig, ett underbarn faktiskt nu när jag tänker på det. Nu har jag och Jakob egentid, vi lägger ifrån oss telefonerna och sen spelar vi ett sällskapsspel tillsammans och har det sådär härligt och gosigt, hånglar i 4 timmar, tills vi ska gå och lägga oss i nybäddade siden lakan och härligt krispiga påslakan.

…. EEEELLER? Ska man tro sociala medier så är det typ såhär alla småbarnsföräldrar har det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    hahahaha älskart!!! känner att alla på sociala medier skriver hur fantasktiskt det är, som sagt, medan jag känner att det ibland är skitjobbigt och man nästan vill slita av sig håret… tur det finns personer som du som faktiskt skriver ärligt om hur tufft (och roligt såklart) det ibland är 🙂

  2. Frida

    Men alltså jag är SÅ lycklig. Mitt barn är så skötsamt, och så himla lyckligt. Vi bara myser och han sköter sig, vi kan ju inte vara annat än lyckliga. Förstår inte alls vad du menar med att det låter så på instagram!? JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!

  3. Amanda

    Haha! Tog några meningar innan jag insåg ironin! Men ja så tråkigt, inte konstigt man blir stressad som småbarnsförälder när det är allt man läser och hör typ, därför jag gillar din blogg och försöker undvika fb och instagram… Så att man i stället kan känna att man räcker till och har ett härligt liv precis som det är 🙂

  4. Johanna

    Hahahah detta är det bästa jag läst på länge!! Länge leve verkligheten!! Tack för världens bästa blogg ????????☺️