Frida Asp

Tack

tack för alla förstående kommentarer! Känns superbra att det finns flera som känner att man kan fixa brösten och ändå inte bidra med någon kroppshets. Nu kommer lite fler frågor: någon som gjort på citadellkliniken i Landskrona? Vart gjorde ni era och vad fick nu betala? Varit på en konsultation och ska på konsultation i Malmö om några veckor…viktigt att besöka klinikerna.

Nu till något annat: idag åkte vi ner till Tylösand för att titta på när min pappa spelade padel match. nu hänger vi bara hemma, äter godis och kollar film. I morgon väntar 25-års galej för bästa Sarah!!

Bildbomb:

image image image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej, jag opererade mina tuttar för ca ett år sen (minilyft och inlägg) på kosmetisk kirurgi AB. Ångrar inte en sekund att jag gjorde det! Trivs så bra i mina nya bröst. jag upplever inte att folk tycker det är nån stor grej iom att det är så pass vanlig idag (vilket iofs är lite tragiskt). Anyways, kan varmt rekommendera Ivan på KKAB och vill du operera tittsen så gör det bara! 😀

  2. Emelie

    Förstår precis vad du menar. Tycker man får göra som man vill. Ens välmående är det viktigaste!!
    Jag vill bara dela med mig om en sak å det var att efter mitt första barn så hade jag precis som du, häng delux. Tomma påsar. HEMSK kände jag mig. Men någon månad efter jag slutat amma så började brösten faktiskt rätta till sig. Emellan mina två barn så var dom faktiskt riktigt fina igen. Så du kanske ska vänta lite till ifall ifall. Men gör precis som du vill. Det är din kropp, ditt liv.
    Kram

    1. fridaasp

      Åh finns kanske hopp! Nu har mina bröst alltid varit lite hängiga så har funderat innan på detta också..Men som sagt, inget ingrepp jag ska göra i veckan så får se hur det utvecklas 🙂 Men blir nog någon gång i höst. KRAM!