Frida Asp

Vad gör ni nu för tiden?

…Varför hör ni aldrig av er? Ja det var en Tomas Ledin (tror jag) låt. Men ärligt nu, varför kommenterar ni inte mer? Är det krångligt med kommentarsfunktionen? Det är så himla skoj när ni skriver ju.

Bloggen flyter på, men känner ändå att jag vill liksom krydda till den lite, som när man ska krydda till sitt sexliv. Fast det ska vi inte göra. Men ni förstår? Livet är ju för kort för en tråkig blogg.

Ska jag gå helt crazy och byta ut typsnitt kanske?

Annars då? Vi ska packa in i bilen nu och köra mot Jönköping för att packa om, hämta lite saker och sen söndag eller måndag åka tillbaka till Skåne för fix inför dopet som sker den 9juli där på lördagen.. Vi hörs senare ikväll, tjingeling på er!

Älskar dessa bilderna på Eiris. GOSIS!!!!

12721785_10153819992066006_720048333_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    En sak som jag undrar.. Ser du hur många som läser dina blogginlägg? Hur många är det nu isåfall?

  2. sandra

    Kommenterade ett inlägg för ett tag sen om hur du fixar ditt hår men inte sett något svar. Dröjer det ett tag och du publicerat nya inlägg så orkar man inte gå tillbaka för att leta ifall du har svarat…det kanske gå att lösa? Typ man får ett mail när du svarat på kommentaren (har för mig att jag sett det på någon annan blogg).
    Sen är jag långt ifrån barnlivet så tycker det är kul att läsa men har inget att relatera till med sovtider, amning med mera men ser dig som en förebild inom mamma-livet och därför uteblir kommentarer från mig (bortsett från hårfrågan då) ☺️

  3. Fanny

    Hej! Måste flika in och säga att jag är helt SÅLD på din blogg!
    Grått och dassig utomhus här i Värmland men din blogg räddar dagen! PS. Lyssnade på avsnittet av Tvillingpodden där du var med och ni verkar vara en helt underbar liten familj massor av lycka till i framtiden 🙂 kramar