Frida Asp

Fredag, kläder & hudvårdstips

Fredag! YEJ! Med risk för att låta väldigt gammal, MEN går inte tiden väldigt fort just nu? Eller är det bara för man har en bebis? Jag hinner liksom inte med riktigt.

Idag har vi hämtat ut ett paket på posten med massa nya kläder till Eira. Bland annat denna fina outfit

outfit Eira

& nu ska jag skriva ihop ett nyhetsbrev som ska ut till några kunder om en fastighet i Spanien. Efter det måste jag städa lägenheten, IGEN! Hur kan det bli så stökigt så fort? Kan ju inte direkt skylla på Eira.. Lägenheten är helt enkelt för liten, * PIIIIK JAKOB OM DU LÄSER DETTA*

En till sak, vill tipsa er om denna! Pads från Exuviance. Som ni kanske vet är jag en riktig hudvårdsjunkie och kan lägga ner en del pengar på detta. Under min graviditet (där efter vecka 15) fick jag FANTASTISK hy, men nu efter lite sömn så har den blivit tråkig. Typ inget lyser, utslag…Har kört med dessa och huden blir jämn och ser faktiskt frisk ut. Låter sponsrat men det är jag INTE. I WISH.

hudkräm

Resten av fredagen blir mys hemma.I morgon vankas grillfest och Eira ska vara hemma med sin farmor och farbror Max. Första gången vi ska ut tillsammans en lite längre stund..Känns busigt, som när man var typ 14 och inte fick gå ut egentligen.

Nej nu måste jag ta tag i jobbet. I eftermiddag ska vi hem till Linnman & Elis för fika och fotografering. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.