Frida Asp

Dagens status

Hur mår jag?– som en säck potatis! Eira vägrade somna om efter matningen vid 23…Jakob hade henne igår då jag var iväg, gick hur bra som helst, hon somnade i sin säng efter lite ersättning men sen mitt i natten skulle hon inte sova.

dagens planer- så lite som möjligt. Med typ noll sömn orkar man inte så mycket, tur man är ”ledig”. Får bli en promenad med någon bra podd i öronen!

Vad tänker jag på?- att det inte är så konstigt att förhållanden tar slut under småbarnsåldern….mindre sömn tar fram det värsta ur en ibland. Inatt ville jag seriöst kväva Jakob långsamt Med min kudde när han somnade och Eira skrek. Tur det går över på morgonen!

Vad längtar jag efter– Spanien! Familjen, sommar och att få sova på i ett hotellrum ostört. Mmmmmm njuter bara av tanken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vad är grejen med denna natten? Lovis har också stökat hela natten! Skönt att du fick dig en skönt dag, jag har varit på jordens helvete, gekås

    /Johanna

  2. Tove Lindgren

    Hejsan,
    Jag heter Tove Lindgren och jobbar med urbanandi.se som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
    Om ni kan tänka er att skriva ett inlägg mot betalning så får ni gärna maila mig på [email protected] alternativt gå in på urbanandi.se och ansök om medlemskap redan idag.
    Åldersgräns 16 år.
    Mvh, Tove