Frida Asp

Måndagstankar

Ibland tror jag att jag är lite övernaturlig. Jag får liksom en konstig känsla i hela kroppen när något håller på att gå fel eller något hemskt kommer att hända. 3 närstående har gått bort och vid varje gång har jag vetat/drömt det dagen innan. Scaaaary! & igår kväll fick jag en jobbig känsla igen. Nu har ju ingen dött, tack och lov men något hände på kvällen där sen. Hälsa är verkligen det viktigaste hörrni!

Nog om det, dagen har varit bra! Jag har hunnit städa/lyssna på poddar och druckit kaffe. Jag & Eira har bara tagit det lugnt, ätit och tagit en och annan selfie! hehe.

Nu till min fråga: VAD vill ni jag ska skriva mer om? Mer om Eira/mig/Jakob/min familj/framtidsplaner/kläder. Sky is the limit hörrni! Det här med träningen och kosten…Känner bara njaaaaa jag vill inte trigga igång något. Jag vill inte bidra till att någon börjar må dåligt. Jag har mått dåligt, och mestadels var det bloggar och sociala mediers ”fel”. Jag äter sunt och ska börja komma igång med träningen ordentligt. 

Selfie-party!

Ser ni hur mörka ögon Eira har? I början trodde jag nästan hon skulle få bruna ögon. JAG har mörkblå men hennes är ännu mörkare.

12837469_10153884224231006_493728291_o 12421959_10153884224251006_338573672_o

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag gillar din blogg som den är. Den speglar verkligen vem du är (är känslan för mig iallafall :)). Men som ovan skrev mer bilder på lägenheten för det man sett är riktigt bra inredningsstil så hade varit roligt att se mer 🙂 Men det jag gillar mest är att du är naturlig och ”normal” – livet är inte rosor varje dag men du skriver om det och dagen efter är det glömt och ett glatt humör. Jag blir liksom inspirerad 🙂
    Eftersom du har paus i pluggandet nu kanske du vill dela med dig av några studietips som funkat för dig? Jag började i höstas men tycker det fortfarande är svårt att veta vad som passar mig bäst i tentaplugg osv.
    Sen om det hade gått så gillar jag bloggar med ett litet hjärta som man kan trycka på. Ibland känner man inte att man vet vad man ska kommentera men med ett hjärta så sprider man lite budskap om att mam gillar det.