Frida Asp

Saker jag ser fram emot

Jag brukar ha en liten lista i huvudet på saker som jag ser fram emot de kommande åren. Dessa sakerna plockar jag fram när jag behöver lite extra pepp och att komma ihåg hur bra jag faktiskt har det. 

Inom de kommande tre åren ser jag fram emot detta, stort som smått:

Resa första gången med Eira till Spanien, i maj. Då är hon nästan 6 månader…Få visa henne allt, bada och strosa omkring med henne i vagnen. Slippa tjocka overaller och mössor.

Att min familj köpt hus i Halmstad. Detta betyder att vi kan ses oftare, vi kan åka ner massor dit och bara vara i huset tillsammans med alla. Tänk i sommar…Jag gillar inte Jönköping på sommaren, jag BEHÖVER havet! Så jag tänker spendera så mycket jag kan av sommaren där. 

12821992_10153865838236006_681451107_n

sist jag var i Spanien, med en liten Eira i magen..Eller var typ i vecka 27 här. 

Jag ser fram emot att få se Eira utvecklas. Det känns som att nu efter 3 månader händer väldigt mycket..Hon börjar försöka greppa, man kan få kontakt på ett annat sätt. Spädbarnstiden är mysig men jag tror jag trivs bäst när dom börjar bli lite mer ”person”…Jag undrar Så vad Eira är för en liten filur… 🙂 

DSC_1822

En 5 dagar gammal lite Eiris….åh vilket litet knyte. 

Samtidigt som jag ser fram emot att få vara hemma med Eira i 1 år så ser jag fram emot skolan, att få göra klart min utbildning. Känns SÅ skönt att jag snart har en utbildning med mig i bagaget, så NÄR jag väl börjar söka jobb har jag alltid den att falla tillbaka till. 

Att inom något år hitta ett hem till vår familj. Vi hyr en tvåa i stan..Men känner redan nu att den känns lite liten…Jag är uppvuxen i hus och trivs bäst i hus. En dröm är ju att inom en framtid skaffa hus! 

Att bli starkare i kroppen, få ta hand om mig själv..ytliga grejer, ska fixa mina fransar i april SÅ skönt att slippa sminka sig, inte alltid det hinns med nu. Att få shoppa lite nya vår och sommarkläder…

IMG_6101

Vad ser NI fram emot? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Jag ser så mycket fram emot att ta examen i juni efter 4 års utbildning sedan ha min första semester ihop med min sambo i sommar! Börja jobba i augusti och sedan resa utomlands i höst/vinter är planen