Frida Asp

Tisdagskväll hos oss

När Jakob kom hem från jobbet var det så fint väder…Eira har knappt sett något känns det som, ner i vagnen och där ser man inte så mycket. Därför ville vi testa bärselen från babybjörn. Märker på henne hur nyfiken hon är och helst av allt vill hänga på ryggen så hon kan kika sig omkring. Hon ÄLSKADE det! Hon stirrade omkring med henne små blåa ögon och var supernöjd! Får bli mer promenader med den.

Efter det skulle jag springa ner för att handla lite grejer till kvällen. VARFÖR träffar man alltid folk man inte vill träffa när man är som fulast? Hade på mig mina nerkräkta mjukisar, inget smink! Men när jag är fixad, då träffar jag inte en kotte! KNAS!

Vi laddar upp med popcorn ikväll framför Parneviks..Popcorn räknas inte som onyttigt? Eller? ähh.

DSC_2201_2 DSC_2213 DSC_2217_2 DSC_2220

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katrin

    Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
    Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

    Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

    1. fridaasp

      Tack för tips! Har gått ner i vikt innan med endast kosten. Men kommer träna nu för att bli stark inte gå ner i vikt:)

  2. Elisabeth

    Asså (även) jag avlider så söt björnunge ni har.

    Ang ditt inlägg om kroppen så tycker jag att du kör på en skön approach! En approach som jag tror nyblivna mammor (med eller utan blogg) inte vågar köra på nu för tiden. Jag tror att många i din situation upplever ett måste att kötta på med träning efter förlossningen för att ”det är så man ska göra” enligt andra mammor, tyckare och ”veckotidningar á la gå ner alla mammakilon på 4 sek samtidigt som du käkar en lussebulle”. Du erkänner att man får ta en sak i taget och det tycker jag är tufft av dig, mycket imponerad! 🙂