Berlin-shopping! – Frida M Thornberg

Frida M Thornberg

Annons

Berlin-shopping!

Fick med mig lite snygga kläder till höstgarderoben från veckan i Berlin.  Jag blandar hej vilt, budgetkedjorna med dyra high-end och allt däremellan.
I höst har jag helst tighta slitna jeans och en blus på kontoret, eller den perfekta t-shirten. Som jag ständigt är på jakt efter… Bunkrade upp med ett gäng blusar och tröjor i alla fall.

Shop1

Shop3

Shop2

Och en alldeles underbar riktigt stor sjal i vackraste blått. Den är mörkare än vad den ser ut på denna bild. Så härlig!

 

 

Shop5

Sjal från Louis Vuitton, blusar från Forever 21 och en liten supermysig butik i Berlin, Hello Herz!

Nu saknas något nytt par jeans, ett par nya stövletter och en jacka att komplettera min kära vapendragare skinnjackan med. Och kanske kanske en väska… Hur ser er garderob ut i höst?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frk_M

    Vilken fin blogg du har!
    Vad tyckte du om Berlin? Har funderat mycket på den staden och att göra ett besök. Känns som en intressant stad och att man får mycket för pengarna.

    Mycket LV shopping… är det förmånligare priser där?

  2. Emma

    visst är man sugen på höstshopping? Vi hänger med kidsen i Köpenhamn den här veckan och med hjälp av sockerstinna mutor har jag hunnit köpa lite basplagg, någon blus och en väska. Saknar de perfekta svarta byxorna (var hittar man dem liksom?), en vit skjorta och en blus och ett par snygga skor att ha inne på kontoret. Kör samma blandning mellan kedjor, budget och lite lyx som du gör. Kul och mer ekonomiskt…hehe

Annons