Min nya Stutterheim regnjacka – Frida M Thornberg

Frida M Thornberg

Annons

Min nya Stutterheim regnjacka

Länge länge har jag tänkt köpa mig en supersnygg regnjacka från coola svenska Stutterheim. Klämde till och med på den på Barneys i New York i januari. Och i söndags, när det hade tokregnat tre dagar i rad, så åkte vi till Söder och så äntligen slog jag till.

Regn0

Valde en Navy efter mycket funderande, finns ju så många fina färger.

Regn5

Regn4  Regn1

Regn3

Ledsen för gula tråkiga kvällsbilder, men kunde inte hålla mig att fota och visa er!

Läs mer om Stutterheim och den fina lilla storyn om dessa coola jackor här.

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons