Frida M Thornberg

Home in Stockholm!

Tillbaka igen sedan några dagar efter en härlig visit i New York! Kära New York, vi ses igen!
Jag vet att ni är många som vill ha lite fler cityguider från mig, Paris och New York, bland annat, Jag ska försöka, lovar!

Lördag hemma och jag vaknade med migränkänningar. Som tur var har jag superbra medicin (Immigran nässpray, receptbelagt) och denna gång hjälpte den så jag slapp ligga på badrumsgolvet och må dåligt hela dagen denna gång. Så tacksam, för det är verkligen det allra värsta. Ni som har riktig migrän vet vad jag talar om.

Lö0

Lugn och skön lördag med kaffe och nya Plaza och skön musik i högtalarna. Just nu sitter en liten Myra bredvid mig och målar.

På bordet ny ljusstake och nya Voluspa-ljus direkt från NY.

Lö1

Lö3

Och den här snart 8-åriga damen är inte på humör idag… Ni vet en sån där dag när ALLT är fel… Nästan så man måste börja skratta till slut….

Lö4

Lite NY-shopping. Påfyllning av våra favoritbadlakan från Ralph Lauren. Kiehl’s Creme de Corp, Chanels allra nyaste nagellack, lite Marc Jacobs och såklart kanel-tuggummi…

 

Lö5

Och lite Sephora-shopping till min mamma och så nya coola heels!

ha en härlig lördag vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. frida

      Lite billigare. Men dollarn står så högt just nu i jämförelse med kronan, så inte alls lika stor skillnad i pris som det brukar vara tyvärr…

  1. Eva

    Oh cinnamongum I can can taste it – Timmie! Vem kan åka från USA utan det det fattar inte jag iaf! Happy sunday!