Frida M Thornberg

18 timmar på egen hand

Hej!

Hoppas ni haft en härlig jul? Det har vi, det har varit mysigt att träffa alla nära och kära. Men jag börjar känna mig rätt färdig med det här turnérandet. Varje jul reser vi på en liten turné och besöker 3-4 ställen under några få dagar. Det är lite slitsamt faktiskt och jag tänker tanken att vi kanske ska fira hemma framöver. Men samtidigt är det mysigt att komma till våra föräldrars hem, för det är inte så många gånger per år. Vi får se helt enkelt!

Men igår kväll tog jag tåget hem själv för att få 18 timmar för mig själv innan resten av gänget trillar in här! Det är nåt speciellt extralyxigt med att vara ensam hemma, för det händer ju så himla himla sällan.

En0

En1

Att vakna till denna utsikt. Efter 6,5 år är den fortfarande lika magisk varje dag.

en2

Lite av julen är utrensad.

En3

En4

En5

En6

 

Frukost för en i köket denna söndag. Hann ju förstås inte hälften av det jag hade planerat. Men en del hann jag fixa! Som att ansöka om mitt inresetillstånd till USA! Hur härligt att jag åker till New York om mindre än 3 veckor?!

Ha en fin söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Islandgirl

    Underbart, skall följa ditt exempel och bege mig hemåt hufvudstaden ett dygn innan min kära familj. Hur underbar familj man än har är det underbart att få njuta av tystnaden och stillheten en liten stund. Tack fina du för en underbar blogg, full av inspiration och motivation. Jag ser så många likheter mellan våra liv och balansakterna att det är en fröjd att få tjuvkika in ibland och se hur du roddar din vardag och varvar den med lyx. Precis min cup of tea

    Stor kram
    Islandgirl