FRENNIFER.se

Gravid vecka 39 – andra barnet

 
Idag går vi in i vecka 39! Vem vet, kanske är det här den sista veckouppdateringen? Jag hoppas det iallafall 😉

Jag mår bra trots att det börjar bli tungt. Sammandragningarna kommer mer ofta för varje dag som går men det känns bara bra tycker jag. Då fattar ju kroppen också att lillasyster ska komma ut snart. Foglossningen är bättre, istället så är hon så stor nu att jag knappt kan röra mig ändå. Sätta på sig strumpor eller skor måste göras sittande etc. Sen har jag blivit helt sjukligt trött och vill inget annat än att sova. Jag vet inte om det kanske beror på att W sover dåligt eller om det är så att hon kommer snart. 

Jaja, jag mår hur som helst helt okej men det känns också ”helt okej” att hon snart ska komma. Jag längtar verkligen till förlossningen! 

Hur startade er förlossning? Från och med midnatt är hon varmt välkommen ut! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Min förra förlossning startade med att vattnet gick när jag skulle gå upp på toa kl 3 på natten. Sen fick jag lite småvärkar 2 h senare. Vid kl 7 hade jag 3 värkar på 10 min, men i get som gjorde ont. Kl 8 började de göra lite ont så då fick vi komma åka in. Dock var det fullt i Göteborg så fick åka till Borås. Kom dit strax efter 9. När CTGn var klar vid 10 hade jag sjukt ont och kl 11 föddes hon.

  Den här gången hoppas jag att det också börjar med att vattnet går. Då känns det som att man vet säkert (även om jag googlade senast ifall det verkligen var vattnet som gått eller nått annat) istället för att vänta på diffusa värkar som man kanske missar. Det får gärna börja på natten också så att alla är på plats och vi i såna fall bara ska vänta in barnvakten. Plus att det inte är så kul att va ute på stan eller nått när det händer, vlket jag oftast är på dagtid. Jag är orolig för att inte hinna in och behöva föda hemma eller i bilen.

  Jag håller med khadijah att det är väldigt kul att följa nån som är så nära i BF. Mitt BF är 18 mars. Håller tummarna för att allt går bra för er.

 2. khadijah

  Hej ! Har följt dig någon månad nu. Roligt att följa någon som är så nära mig i bf. Är beräknad 15/3. 15 dagar kvar i dag så ligger 2 dagar efter dig. Väntar mitt 4e barn. Längtar så efter den lill*. Med mina har det bars kommit värkar från ingenstans. Med min yngsta började det med ryggont i ländryggen. Men denna gången har jag haft den smärtan då och då. Så det luras lite. Säger också som du att efter midnatt är den Välkommen !=)
  Hoppas du får en bra förlossning! Spännande att följa dig !