FRENNIFER.se

Annons

Vi har flyttat!

God morgon!

Idag är det den 1 mars vilket också betyder att vi från och med idag bara kommer blogga på FRENNIFER.se. Vi lämnar underbara LOPPI för att fortsätta på egen hand, det känns helt enkelt bäst så.

Det blir lätt mycket krav och nu när vi ska få en till känner jag att jag vill ta bort så många måsten som möjligt. Att blogga vill jag göra för att det är kul, inte för att det står i något avtal någonstans.

Vi hoppas givetvis att ni vill följa med oss ändå!

Nu i början är inte allt igång, egentligen är ingenting igång förutom högst provisoriskt. Kom gärna med feedback men ge oss gärna lite tid innan ni dömer 😉 Nu har vi ju ingen supportavdelning som sköter allting åt oss utan det får bli när det finns tid helt enkelt. Om något går extra långsamt etc så hojta till! 

 

När vi ändå nämnde mars månad så är det helt galet att tänka att vi den här månaden garanterat kommer bli tvåbarnsföräldrar. Vi kommer äntligen få träffa lillasyster! Jag hoppas verkligen att ni kommer hänga med och få ta del av den här nya perioden i vårt liv också :).

Stort tack för allt alla ni på LOPPI, jag hoppas vi ses framöver iallafall 🙂

Kramar

Jennifer, Fredrik, Wilhelm, Harry och Greta

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Wilhelms första tandläkarbesök

   
 Såhär glad var han inte när vi var hos tandläkaren imorse. Då var han inte glad alls faktiskt. Han ramlade ju på dagis i fredags och fick ett blåmärke precis ovanför ena tanden och ett märke på samma tand som jag ville ha dokumenterat om det skulle bli problem senare. Så idag fick han en tid till tandläkaren, 30 min efter att jag ringde till och med. Det var spännande i början men det var inte alls kul när tandläkaren skulle titta i munnen. Det är ju svårt att förklara för en 1-åring att han ska gapa och sitta still.. Det gick hur som helst väldigt bra och hon trodde inte det var någon fara med tanden alls vilket känns skönt. 

Efter tandläkarbesöket åkte vi till förskolan där han fick leka av sig medan jag fick plugga. Just nu läser jag retorik och räddningsmedicin – två väldigt spännande kurser! 

Nu är studietiden slut för idag och jag, Wilhelm och Harry busar här hemma. 

När gick era barn till tandläkaren första gången? 

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

 1. Sarah

  Alfred. Va på kontroll samma dag som han fyllde 1. Sen va han där när han hade ramlat och slagit i munnen ca 1 månad efter. 🙂

Se fler...

Gravid vecka 39 – andra barnet

 
Idag går vi in i vecka 39! Vem vet, kanske är det här den sista veckouppdateringen? Jag hoppas det iallafall 😉

Jag mår bra trots att det börjar bli tungt. Sammandragningarna kommer mer ofta för varje dag som går men det känns bara bra tycker jag. Då fattar ju kroppen också att lillasyster ska komma ut snart. Foglossningen är bättre, istället så är hon så stor nu att jag knappt kan röra mig ändå. Sätta på sig strumpor eller skor måste göras sittande etc. Sen har jag blivit helt sjukligt trött och vill inget annat än att sova. Jag vet inte om det kanske beror på att W sover dåligt eller om det är så att hon kommer snart. 

Jaja, jag mår hur som helst helt okej men det känns också ”helt okej” att hon snart ska komma. Jag längtar verkligen till förlossningen! 

Hur startade er förlossning? Från och med midnatt är hon varmt välkommen ut! 

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

 1. Johanna

  Min förra förlossning startade med att vattnet gick när jag skulle gå upp på toa kl 3 på natten. Sen fick jag lite småvärkar 2 h senare. Vid kl 7 hade jag 3 värkar på 10 min, men i get som gjorde ont. Kl 8 började de göra lite ont så då fick vi komma åka in. Dock var det fullt i Göteborg så fick åka till Borås. Kom dit strax efter 9. När CTGn var klar vid 10 hade jag sjukt ont och kl 11 föddes hon.

  Den här gången hoppas jag att det också börjar med att vattnet går. Då känns det som att man vet säkert (även om jag googlade senast ifall det verkligen var vattnet som gått eller nått annat) istället för att vänta på diffusa värkar som man kanske missar. Det får gärna börja på natten också så att alla är på plats och vi i såna fall bara ska vänta in barnvakten. Plus att det inte är så kul att va ute på stan eller nått när det händer, vlket jag oftast är på dagtid. Jag är orolig för att inte hinna in och behöva föda hemma eller i bilen.

  Jag håller med khadijah att det är väldigt kul att följa nån som är så nära i BF. Mitt BF är 18 mars. Håller tummarna för att allt går bra för er.

 2. khadijah

  Hej ! Har följt dig någon månad nu. Roligt att följa någon som är så nära mig i bf. Är beräknad 15/3. 15 dagar kvar i dag så ligger 2 dagar efter dig. Väntar mitt 4e barn. Längtar så efter den lill*. Med mina har det bars kommit värkar från ingenstans. Med min yngsta började det med ryggont i ländryggen. Men denna gången har jag haft den smärtan då och då. Så det luras lite. Säger också som du att efter midnatt är den Välkommen !=)
  Hoppas du får en bra förlossning! Spännande att följa dig !

Se fler...

Babyshower

   
    
    
    
   
Jag vet inte ens vart jag ska börja. Idag blev jag verkligen totalt överraskad med en babyshower av vänner och familj. 

Jag skulle ju ”bara” hem till Johanna och leka lite med barnen idag ju men istället möttes jag av vänner och familj från både Västerås och Stockholm.

Jag är så otroligt rörd och tacksam över den tid och energi ni lagt ner. Ni är helt enkelt bäst! TACK! 

Nu ska jag mysa i soffan med Fredrik och ladda upp inför ännu en vecka. 

Trevlig kväll på er! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Magen vecka 37+6

Idag har vi gått 38 fulla veckor av graviditeten och imorgon går vi in i vecka 39. Vecka 39! När hände det?  Såhär ser magen ut idag. På kvällarna hänger den vid knäna och på förmiddagarna precis under tuttarna. Sover jag upp och ner eller? Jaja. Jag tycker jag känner igen formen från när W låg därinne, ska se om jag hittar några gamla bilder! 

Det känns som att den har blivit bra mycket större bara under den här veckan. Att städa är inte sådär jättelätt, jag vaknar när jag vänder mig om i sängen osv. Men snart är det över!

Hur lång tid har ni kvar idag? Vi har 14 dagar kvar till bf. 

 

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

 1. Johanna

  Fin mage! Vi har 19 dagar kvar. Storasyster kom 8 dagar för tidigt så får se när lillebror väljer att titta ut. 🙂

Se fler...