Lite nytt i Franks rum – Frank & Jag

Frank & Jag

Lite nytt i Franks rum

IMG_4042.JPG

Nu känner jag äntligen att det börjar bli lite ordning i Franks rum! När jag började fixa så trodde jag att det skulle bli klart på en helg, men icke… Barnrum är tydligen ett projekt som aldrig blir klart!

IMG_4049.JPG

Dom senaste möblerna på plats är dessa juniorstolar, bord och en stor ullmatta från Lekmer.se och deras egna märke Jox. Stilren skandinavisk design med tillsammans med underbara pasteller! 

IMG_4039.JPG

Fönsterbrädan efter dekorplastning, jag är supernöjd! Glöm inte att ni kan vinna den stora kaninlampan just nu, länk här!

IMG_4040.JPG

Förvaringsaskar från Jox

IMG_4038.JPG

Maileg kanin från Mys Vackra Ting

IMG_4034.JPG

I tipitältet finns pastellfärgade kuddar från Jox som matchar övriga rummet. Robotkudden kommer från Cirkusfabriken/Ferm Living

IMG_4036.JPG

Frank trivs bra i högen av kuddar!

IMG_4037.JPG

Även skötbordet fick sig en makeover! Jag tröttnade på att Frank alltid drog ut blöjorna och servetterna som låg under, så allt förvaras numera i tjusiga lådor från Jox!

IMG_4045.JPG

Men än är vi inte klara, det ska upp nya hyllor och fina barntavlor på väggarna som är helt tomma! Men det blir nästa projekt :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej!
    Jag brukar läsa din blogg men jag har aldrig kommenterat.
    Vad fint sonens rum blir! Jag gillar också Jox sortimentet men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska köpa till mina tvillingtjejers rum (de är 13 månader)

    Jag hoppas att sonen kommer trivas som fisken i vattnet i sitt nya rum 🙂