Har ni hört talas om KeepJar? – Frank & Jag

Frank & Jag

Har ni hört talas om KeepJar?

IMG_2835.JPG

En kemikaliefri, miljövänlig och ekonomisk nappflaska… Finns det?
Ja, faktum är att du kan förvandla dina gamla barnmatsburkar till napp- och pipflaskor! Vi har haft möjligheten att testa KeepJar som blev årets nyhet på Barn och babymässan 2013.

IMG_2831.JPG

Varför ska man använda KeepJar?

Säker: Glas har varit en pålitlig material i århundraden. Med en glasflaska kan du vara trygg i att barnet inte får i sig kända och okända kemikalier som finns i plastflaskor och som kan läcka till vätskan i flaskan.

Ekonomisk: Om en flaska går sönder eller om du behöver en annan storlek (burkar går från 1-2,6 dl), så tar helt enkelt ta en burk från ditt hem. Du behöver aldrig mer köpa en ny flaska.

Klimatsmart: Genom att återanvända något hemifrån, sparar vi på jordens naturresurser. Transporterna till kunden blir lättare, miljön blir en vinnare och produkten billigare.

IMG_2827.JPG

I varje KeepJarpaket finns ett silikonfodral som gör flaskorna stöttåliga och lättare för barnet att hålla i. Frank har själv testat att slänga ner flaskorna ett flertal gånger i golvet, och dom håller!

IMG_2833.JPG

Nappring och lock är tillverkat av polyeten, vår vanligaste och mest beprövade livsmedelplast

IMG_2832.JPG

Vi har använt oss av drickpip från NUK för att dricka vatten i och dinappen i naturgummi från GOLDI för ersättning, välling och Otto smoothie. Dinappen finns i flera olika flöden! Så det är lätt att anpassa efter barnets ålder.

Vill ni veta mer om KeepJar? Kika in på www.keepjar.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.