Gravid- och mammalyx goodiebags – Frank & Jag

Frank & Jag

Gravid- och mammalyx goodiebags

prinsmammabild
(bild Cecilia)

Vilken underbar och härlig helg vi mammor har haft på Selma Spa i Sunne i helgen! Sandra hade ordnat ett otroligt lyxigt event för gravida och nyblivna mammor kallat ”Gravid- och mammalyx”. Det bjöds på lunch, spa, basturitualer, bubbel, tävlingar, goodiebags, mingel och skratt i mängder med en massa härliga tjejer! För första gången någonsin så lät jag nog bli min kamera helt och hållet, och koncentrerade mig på att passa på att njuta och ha trevligt. Istället hade Sandra anlitat en fotograf som sprang runt och fotade, och när dom bilderna finns tillgängliga så kommer jag skriva mer om själva eventet här på bloggen!

DSC_0900

Men nu över till det mest omtalade; Goodiebagsen! Det var 5 stora påsar, samt påsar i påsarna! Dom vägde jättemycket och det var nästan så att vi inte fick plats med allt i bilen!DSC_0909Som ni ser så var det riktigt mycket grejer, bli inte förvånade om jag har missat att lägga upp något! Bl.a var det hakklapp från Elodie Details, badcape från NG Baby, dryck från Vitamin Well, presentkort hos Formeli, gravidbox från Babyland, nappflaska från Avent, hudvårdsprodukter från Weleda och The Body Shop, lipgloss från Bare Minerals, kläder från Geggamoja m.m!DSC_0914

Tänkte dock visa upp några favoriter: fint armband från Snö of SwedenDSC_0916

Bitring och nappar från MamDSC_0915

Spaupplevelse från My DayDSC_0917

Mössa från GeggamojaDSC_0923

Home Spa produkter från Make Up Store, Gunry och Molton BrownDSC_0918

Underbara stickade tossor från Lilla By CamillaDSC_0921

Jättesköna leggings från Boob, måste nog bli gravid igen så jag får användning av dom!DSC_0924

Böckerna Du och jag min skatt och Aja baja vita soffan DSC_0925

Bestickset från BabyBjörnDSC_0926

Supermysig filt från Bliss SthlmDSC_0928Och lyxigt mammakit från Mama Mio! Tack Sandra för alla fina goodiebags du har ordnat!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.