Frank & Jag

Frank & Jag Årskrönika 2014 del 2

IMG_3556.JPG

Dom sista veckorna i Thailand spenderades i Krabi där vi bland annat fick inbrott i rummet av en apa som snodde saker ur minibaren. Sedan blev det Bangkok med massor av god mat och shopping innan hemfärd. Juli var supervarmt och skönt i Sverige och vi badade och umgicks med vänner.

IMG_3558.JPG

Under augusti var vi och kollade på Pride Parade, åkte till Hofors på dop, inhandlade en ny kamera, umgicks med vänner, hade mops-Frank på besök och jag var för första gången på evigheter ute och festade. Frank blev även utvald som en av Loppibebisarna och blev fotograferade på Junibacken för LoppiMagasin. Vi firade dessutom vår 2-åriga bröllopsdag på Hotell Kung Carl.

IMG_3560.JPG

September var en lugn men regnig månad. Den började med att hela familjen blev tokförkylda efter vistelsen på Kung Carl, men vi repade oss ganska snabbt. Babysim steg 2 var i full gång, vi hängde på pressträffar, Ludde fyllde 30 och jag blev även veckans bloggare hos Loppi.

IMG_3562.JPG

Trots att jag arbetade under oktober månad hann jag umgås en hel del med vänner och hitta på roligheter. Äntligen morgon fyllde 10 år och bjöd på kalas och spelning med Veronica Maggio, Annika och jag åkte på Fashion Train, jag var VIP-bloggare på Underbara Barnmässan, vann massvis med vinster på diverse events och Franks första kompis fyllde 1 år – hurra!

IMG_3563.JPG

Tillbaka till mammaledigheten! I början av november skrev jag mitt mest lästa och gillade inlägg någonsin. Det handlade om en arg lapp som min granne hade skrivit (och ja, hon har lugnat ner sig nu!). Denna månad kändes som en riktig eventmånad, jag var bjuden på roligheter flera dagar i veckan och fick tacka nej till mycket. Jag kom iväg på en kryssning med Tallink-Silja med ett gäng andra bloggare, och under tiden fick Frank öroninflammation 🙁

IMG_3564.JPG

December gick alldeles för snabbt! Men vi hann med ett par julbord, att fixa i ordning ett nytt rum till Frank, hålla i ett 1-årskalas samt fira jul och nyår :] Tänk vad mycket roligt man åstadkommit under ett år!

Tack alla som har följt med oss under 2014! Vi hoppas att 2015 bjuder på minst lika mycket <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.