Findus & Tina Nordström – Frank & Jag

Frank & Jag

Findus & Tina Nordström

I januari 2015 inleds samarbetet mellan Findus, en av Sveriges största matproducenter, och Tina Nordström, en av våra mest folkkära matpersonligheter. Inom ramen för samarbetet kommer Tina inspirera Findus konsumenter samt fungera som en intern kreativ kraft för Findus.

Inför samarbetet letade Findus, som har sin bas i Bjuv i norra Skåne, efter en partner som både kunde vara en del av företagets löpande ambition att ta vara på den lokala särarten och samtidigt utveckla Findus kreativa arbete. Valet föll på Tina Nordström som med sin kärlek till enkel, smakrik och nyttig mat och glada utstrålning har blivit en viktig matinspiratör för många svenskar. Tack vare att Tina är bosatt i Ramlösa, som ligger ca 2 mil söder om Bjuv, har hon en unik förståelse för det skånska arvet och kan därmed lätt sätta sig in i Findus verksamhet och värderingar.

”För mig som matälskare och skåning var det så klart kul att Findus ville samarbeta med mig. Men det största skälet till att jag nappade på uppdraget var Findus starka drivkraft att förbättra den svenska vardagsmaten. Något som jag själv arbetat för genom hela min karriär” säger Tina Nordström.

Första gången Tina kommer synas i Findussammanhang är under våren 2015.

Detta är ett sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.