En förälder blir till: Libero BabyBuzz – Frank & Jag

Frank & Jag

En förälder blir till: Libero BabyBuzz

Många föräldrar tycker det är svårt att vara lika delaktiga i graviditeten. Den som bär barnet kan känna magen växa och hur barnet sparkar, dessutom pratar omgivningen mer med den som bär barnet om graviditeten, och den andra föräldern riskerar att bli lite utanför.

Därför lanserar Libero initiativet ”En förälder blir till” för att göra graviditeten mindre ensam och mer gemensam. Dessutom har Libero börjat utveckla en produkt som de kallar BabyBuzz, världens första armbandspar för gravida! BabyBuzz är ett armband som båda föräldrarna bär under graviditeten. Med hjälp av ett litet knapptryck på mammans armband skickar hon en ”buzz”, en liten vibration, till sin partner när barnet sparkar eller gör sig påmint på annat sätt. Det här är ett enkelt och intimt sätt för föräldrarna att inkludera varandra när de delar graviditeten.

www.libero.se/babybuzz samlas information om ämnet och Libero håller även på att utveckla ett armband för gravida för att föra båda föräldrarna närmare varandra. Dessa armband är inte färdigutvecklade än men en prototyp har tagits fram och är färdig att prövas.

Detta är ett sponsrat inlägg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.