Bärselen är det enda som hjälper för oss – Frank & Jag
Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru

Frank & Jag

Bärselen är det enda som hjälper för oss

IMG_2064.JPG

Det finns nog inget värre än att ha ett sjukt barn hemma när man själv är sjuk samtidigt (vilket kanske förklarar min slitna look). Hela morgonen har vart kaos och Frank har vägrat äta och sova. Bara gråt, gråt och mer gråt. Hade det här vart för ett halvår sedan hade jag nog stått och dunkat huvudet i väggen, men numera känns det lättare att hantera en hysterisk bebis. Mitt bästa tips är att använda bärsele eller bärsjal.

IMG_9252.JPG

Vi har ju en Ergobaby 360 (den enda min rygg klarar av, har ju testat en del). Där kan han klänga så mycket han vill på mig och jag har fortfarande händerna fria och kan röra mig runt om i lägenheten. Oftast så brukar han lugna ner sig eller rent av somna när man går omkring lite.

IMG_2073.JPG

Och ibland går det till och med bättre att äta lite när man får sitta i bärselen och ta det lite lugnt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Vi kör på sjal men upplever att de blir lite krånligt när man han bråttom eller bara ska bära korta sträckor typ affären, blir ju galet varmt med. Är bärselen bättre där? Lennox blir som ett element i sjalen trots att man försöker reglera kläderna..

  1. Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru
   Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru

   Jag upplever också sjal som otroligt varmt, både jag och Frank blev faktiskt blöta av svett när vi använde vår tricot slen 🙁 Däremot tycker jag att sjal känns lättare för rygg och axlar, men som du säger så är det lite krångligt att knyta och greja… I bärselen slänger jag upp Frank och spänner fast honom på typ 5 sekunder. Och upplever inte alls att det blir lika varmt. Ja, förutom när vi var i Thailand. Då blev det också svettigt.