Förskolemamman

En dag av lycka 

Blickar tillbaka på min dag tillsammans med barnen, en dag av glädje, utmaningar och fina stunder tillsammans. En dag då jag tog ett stort kliv i min personliga utveckling och ännu en gång utmanade mig själv och vågade gå emot min rädsla. En dag då jag gick utanför min trygghetszon för att våga prova någonting nytt. Jag har så länge jag kan minnas haft en tydlig bild av den jag tror jag är och vad jag kan, något som begränsat mig då rädslan för att misslyckas gjort att jag inte vågat prova på saker som legat utanför min trygghetszon. De senaste åren har jag dock insett att mycket handlat om den negativa självbild jag haft om mig själv och att jag kan mer än jag tror. Jag har kommit till insikt att tankar bara är tankar och det mesta är möjligt så länge man ger det en chans.

Sonen verkar även han nöjd med sin dag då den bjöd på ett mycket intressant Star Wars kalas där han fick möjlighet att leka med en hel del intressanta karaktärer.

När sonen var på kalas passade jag på att ta en fika med dottern, som mest verkade intresserad av att vinka och kasta slängpussar till de som passerade utanför fönstret.

Ikväll lägger jag mig med ett leende på mina läppar och en bubblande känsla av glädje i magen, tacksam över mina fantastiska barn och den resa jag gjort som äntligen kan få mig att verkligen njuta av livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.