Förskolemamman

Ibland suger livet

IMG_0047.JPG
En dag full av trötthet, bristande tålamod och tårar lämnar jag nu bakom mig. En dag då jag helst av allt velat gömma mig under täcket och glömma bort världen runtomkring. Jag märker hur enkelt det är att falla in i gamla mönster under dagar då jag upplever motgångar, hur jag intalar mig själv att tillåta mig hoppa över den planerade löprundan och unna mig en avkopplande stund i soffan med en stor skål tilltugg (som förr brukade bestå av en skrämmande mängd lösviktsgodis). Jag är tacksam att jag idag lärt mig känna igen dessa signaler och vet vikten av att gå emot mina känslor, att tvinga mig ut på den där löprundan och känna hur energin sakta återvänder till mig samtidigt som humöret vänder till det bättre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Tufft med sånna dagar! 🙁 Bra jobbat att du lärt känna dig själv och signalerna. Fortsätt så! Hoppas det känns bättre imorgon 🙂