Förskolemamman

Nytt år, nya möjligheter

Jag tror inte på nyårslöften men samtidigt tror jag att det kan vara viktigt att man ibland tar sig tid att stanna upp och blicka tillbaka, ger sig tid till reflektion och insikt kring vad man vill ska vara annorlunda i livet. Ett nytt år väntar framför mig vilket ger mig möjlighet att blicka tillbaka på det år som varit. 2014 blev minst sagt ett händelserikt år med mycket glädje, sorg, oro, insikt och lättnad. Året då jag mognade, kom till insikt eller året då verkligheten helt enkelt kom ikapp mig?

Det kommer att minnas som året då jag vann kampen mot mitt höga blodtryck och lyckades äta/träna mig ner till den vikt jag hade långt innan mina två graviditeter.

IMG_0256.JPG

Året då jag fortsatte att utmana mig själv och min kropp när jag valde att ta på mig löparskorna, en utmaning som resulterade i en insikt kring att jag kan mer än vad jag tror och ett nytt spännande intresse som jag förhoppningsvis kan utveckla ännu mer under det kommande året.

026

Det var året då jag avslutade min sista föräldraledighet och skolade in dottern på förskolan långt innan jag egentligen önskade men som helt klart gick smidigare än vad vi alla förväntat oss.

026

Sonen tog det stora klivet in i skolans spännande värld där han verkar trivas.

IMG_1531

Det var ett händelserikt år för bloggen då jag bland annat fick vara med i Vi Föräldrars bloggduell, blev intervjuad i lokaltidningen angående bloggen samt anordnade mitt första ”Minievent”.

2014 kommer jag även att minnas som året då jag tappade mitt fokus på vad som är viktigast i livet och glömde bort den person som står mig närmast. Borttappad bakom föräldraskapet och mig själv blev han återigen den lidande pusselbiten i livet, en pusselbit som behöver all den näring och omsorg som jag missat att ge.

Jag blickar tillbaka över det händelserika och känslosamma år som varit, ett år att minnas men samtidigt ett år att lämna bakom sig. Nu väntar ett nytt år framför mig med nya möjligheter, nytt jobb och nya förutsättningar.
Min önskan inför det nya året är att ta lärdom av det som varit och se min insikt som en möjlighet till utveckling, att lära mig av livets läxa och förhoppningsvis utvecklas som person.

Jag hoppas att 2015 blir ett år fullt av kärlek, positiva upplevelser och värdefulla relationer samt året då jag fortsätter att utmana mig själv och prioriterar de viktigaste pusselbitarna i livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.