Förskolemamman

När livet och behoven förändras

En del materiella ting kan av olika anledningar få väldigt stor betydelse i en människas liv. Dotterns barnvagn blev en sådan sak och från min sida var det nästan som kärlek från första ögonkastet. Jag hade länge gått och suktat efter och glädjen var stor när jag insåg att den skulle bli min. Det var den vagnen som vi tog vår första barnvagnspromenad med och bortsett från att hon aldrig riktigt gillat att sova i den så är det utan tvekan den bästa vagn jag kört och ägt. Den senaste tiden har vi dock känt att vagnen blivit mer och mer överflödig då den mest bara står ute på förskolan om dagarna och enbart används en kort stund på morgonen samt ibland under helgen, det känns onödigt att en vagn som är värd en hel del pengar står utomhus oavsett väder då dess värde sjunker ju mer den slits. Jag har länge önskat en vagn som är enkel att slänga in i bilen när jag hämtar och vi har insett att vårt behov förändrats i samband med att jag börjat jobba vilket resulterar i att jag hämtar barnen med bilen. Ikväll tog jag beslutet att sälja dotterns vagn, det var med tårar i ögonen jag lämnade över den till dess nya ägare även om jag vet att våra behov nu ser annorlunda ut och att det hade blivit dags att skiljas åt.

IMG_7502

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.