Förskolemamman

Tid tillsammans

IMG_1022.JPG

En av de aktiviteter jag mest tycker om att göra tillsammans med sonen är att gå på olika teater- och dansföreställningar. Sonen verkar även han uppskatta att få se de olika föreställningarna då han sitter som trollbunden och verkar leva sig in i det som visas på scenen. Det värmer mig att få dela dessa tillfällen med honom då jag vet att det högst troligt kommer en tid då han inte längre kommer vilja följa med mig.

Idag fick vi möjlighet att se dansföreställningen Marmelad tillsammans som lyckades trollbinda både mig och sonen, trots att den nog var riktad till de lite yngre barnen. Det var imponerande att se dansarnas kontroll över sina kroppar och de lyckades verkligen fånga publiken. Vi fick en fin stund tillsammans som jag i nuläget värdesätter mycket högt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.