Förskolemamman

Goggisar

Det kan vara en stor utmaning att hitta passande skor till små knubbiga barnfötter, man sliter och drar för att få på skon på den runda foten då många modeller inte har en öppning anpassad för en bebisfot.

Goggisar är de smarta lära-gå-skorna med en dragkedja runtom skon vilket underlättar när den tas av och på. Skorna har dessutom halkfria sulor samt en ortopedisk design för att göra de både säkra och bekväma för den lilla foten. Skorna finns i mängder av olika modeller och färger.

146-1

107-1t136-1t

Vi har fått möjlighet att testa ett par Goggisar till dottern och är mer än nöjda med skorna.

 

024

Det är ett par skor som är oerhört lätta att ta på men sitter ändå stabilt på foten. Deras låga vikt underlättar för små fötter som håller på att lära sig gå och jag kan starkt rekommendera Goggisar till små fötter..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.