Förskolemamman

Många järn i elden

127

Som om jag inte hade tillräckligt många järn i elden har jag nu valt att tacka ja till ännu en spännande förfrågan. Det är det mest spännande, skrämmande och utmanande uppdraget hittills och en del av mig tvekar in i det sista om jag ska våga. Jag tror på att utmana sig själv och blir det pannkaka av det är jag iallafall en erfarenhet rikare 😉

Jag känner att saker och ting går åt rätt håll, alla roliga event som jag fått ta del av den sista tiden som resulterat i nya bekantskaper och positiva besked som avlöser varandra, det får mig att känna mig väldigt lyckligt lottad och att allt slit äntligen börjar att löna sig.

Omgiven av en kärleksfull familj och underbara vänner samt med sommaren på intågande ser framtiden onekligen ljus ut.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.