Förskolemamman

En dag i Slottsskogen

Slottsskogen, Göteborgs guldkorn som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. En plats där vi spenderat många dagar när sonen var liten och även tiden innan han kom. Långa dagar på lekplatsen med sonen och barnfria picknickar i gräset med vännerna. Idag fick vi möjlighet att återvända och trots att mycket förändrats sen sist är det fortfarande en plats jag saknar.

060

067

075

077

099

Sonen är noga med att visa sin politiska ställning 😉

Något jag saknat sedan vi flyttat är just parklivet och att Göteborg är en plats där invånarna flyttar ut under sommaren. Parkerna fylls av människor och att dela på en flaska vin i gräset är en del av kulturen. Ibland undrar jag om Göteborg någonsin kommer att sluta kännas som ”hemma”.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.