Förskolemamman

En dag att minnas

Det har minst sagt varit en händelserik dag full av spännande möten, skratt och minnesvärda upplevelser. Dagen började med att huset fylldes av en hel hög av mammor, en pappa samt deras nyfikna bebisar för att avnjuta en fika tillsammans. Det var ett tag sedan jag såg flera av de sist och det är verkligen häftigt att få se hur barnen har utvecklats under denna tiden, från små oskyldiga knyten till utforskande individer präglade av sina personligheter.

051

Dagen avslutades med en mycket speciell händelse som jag länge längtat efter, nämligen sonens fioluppvisning med förskolan. Det var ett gäng modiga och skickliga små femåringar som visade upp sina färdigheter och jag kan konstatera att sonen verkligen lever sig in i musiken. Han är ett barn som dansar samtidigt som han sjunger och stampar med takten när han spelar. I detta avseende påminner han mycket om mig när jag var liten och fick sjunga inför publik.

Ikväll går jag och lägger mig med många fina minnen och en dag värd att minnas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mormor

    Jag kan inte annat än instämma, han lever verkligen in i musiken och tar sin uppgift på fullaste allvar. Jag är en riktigt stolt mormor ikväll.