Förskolemamman

Recension: Poops!

IMG_8819

Vi har fått möjlighet att recensera färgglada tygblöjor från Poops!.  Poops! är ett svenskt företag som tillverkar prisvärda tygblöjor av hög kvalitet som dessutom ska vara lätta att använda. Deras sortiment består bland annat av tygblöjor, potträningsbyxor, skötbordsunderlägg, blöjpåsar och badblöjor.

IMG_8853

Blöjan vi har fått recensera är deras AIO (All In One) Onesize vilket innebär att det är en Onesize tygblöja där inlägget är fastsytt i blöjan. Inlägget kommer i två olika material, Coolpass eller Bambu/Bomull. Coolpass är ett material som andas och känns torrt samt svalt mot huden och har dessutom väldigt kort torktid.  Inlägget med Bambu/Bomull har en väldigt god uppsugningsförmåga samt fungerar antibakteriellt, ett inlägg som kan vara mer lämpligt för känslig hud. Vilket man föredrar är en smaksak och jag ser fördelar med båda.

IMG_8865

Storleken på blöjan, vilket benämns som Onesize, innebär att blöjans konstruktion, de olika raderna med knappar,  gör det möjligt att anpassa blöjan efter barnets kroppsform och därmed använda samma blöjor under hela blöjperioden.

IMG_8884IMG_8942

Jag blev positivt överraskad av blöjorna och de blev snabbt en ny favorit här hemma då de sitter jättebra på dottern och håller tätt. Det är en mycket smidig blöja som är väldigt lik en engångsblöja och är enkel att använda. De är helt klart i klass med de mest eftertraktade märkena på marknaden men är samtidigt mycket billigare. Vill man tjäna in ännu mer pengar kan jag rekommendera deras färdiga paket som finns i small, medium, large och X-large . Ska jag fylla på lagret i framtiden kommer Poops! bli ett självklart val.

Detta är en blöja jag rekommenderar till alla som är intresserad av tygblöjor då det är en högkvalitativ blöja som är lätt att använda och väldigt prisvärd.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.