Förskolemamman

Ett smärtsamt minne

Det känns som om jag för tillfället befinner mig i ett känslomässigt kaos präglat av den gångna veckans händelse. Jag försöker förstå vad som egentligen hände men en del av mig vill inte riktigt veta av de där dagarna på sjukhuset. Sonens smärta och rädsla, den där gången jag fick hålla fast honom när sköterskorna skulle ta blodprov har etsat sig fast i mitt minne. Bilden av hans stapplande steg ut på toaletten med droppet rullande efter sig känns så avlägsen men ändå alltför nära. Vem var det där trötta barnet i sjukhusrocken som knappt svarade på tilltal? Barnet som annars är så full av liv och pratar oavbrutet. Läkarens ansiktsuttryck och ursäktande när han berättade vad som hänt och att han under operationen upplevt kalla kårar, när det som inte fick hända inträffade. Operationen och dagarna efter blev en traumatisk upplevelse för sonen som förmodligen kommer att sätta sina spår och jag hoppas att han kommer kunna bearbeta det i framtiden. Min modiga lilla son som fått utstå så mycket smärta och rädsla.

20140125-235728.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.