Förskolemamman

Första dygnet ifrån varandra

Det har nu gått ett dygn sedan jag träffade dottern och visst skulle jag ljuga om jag sa att jag inte saknade henne. Mitt i saknaden känns det dock bra att kunna vara vid sonens sida i allt detta, att kunna hålla handen och trösta när han har det som jobbigast. Det känns skönt att återigen få möjlighet att enbart finnas här för honom utan en uppmärksamhetskrävande dotter. Jag tror vi tog rätt beslut när vi valde att låta mig stanna kvar hos sonen då detta även gett maken och dottern möjlighet att komma varandra närmre. Han har fått möjlighet att enbart ägna sig åt henne och hon verkar ha det riktigt bra, något som gett maken mersmak då han propsar på att få vara hemma efter sommaren och låta mig återgå till arbetslivet. Jag hade hoppats på längre ledighet men känner samtidigt att det är hans rättighet och jag vet hur viktig den tiden var för maken och sonen, något som kanske dessutom är ännu mer angeläget med dottern då hon varit väldigt fäst vid mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.