Förskolemamman

Glöggmys

En händelserik helg börjar gå mot sitt slut och jag kan konstatera att så här social som jag varit denna helgen var det längesedan jag var. Jag känner mig omgiven av betydelsefulla personer som förgyller min tillvaro vilket jag är väldigt tacksam över.
Det har varit en riktig bra helg där sonen bland annat haft besök av sin kusin, ett besök som gjorde sonen väldigt gott och som jag tror att han var i stort behov av. De pratade, lekte alla möjliga lekar och spelade tv-spel tillsammans. Det kändes som om sonen plötsligt blev ett par år äldre och det märktes att han uppskattade deras djupa samtal om det mesta mellan himmel och jord.

20131222-234912.jpg
Helgen avslutades med glöggmys tillsammans med en nära vän som jag nyligen tagit upp kontakten med igen. Ibland korsas ens vägar vid helt fel tillfällen i livet och man kan behöva en viss distans till relationen för att kunna hitta tillbaka till varandra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.