Förskolemamman

Trötthet

Det känns som att jag befinner mig i ett slags tillstånd där det ständigt är en kamp mot klockan för att hinna med och finnas till för alla. Idag tog jag beslutet att avboka dagens planer och istället krypa upp i soffan framför en dålig serie och bara vara. Jag känner att jag just nu hittar väldigt lite inspiration till bloggen vilket med stor sannolikhet beror på den ständiga tröttheten, tröttheten som kommer som ett brev på posten när man är småbarnsförälder. Jag vill hinna med så oerhört mycket men ibland måste jag stanna upp och lyssna på min kropp, en kropp som behöver dagar av vila och då jag knappt lyckas ta mig ur pyjamasen på hela dagen. Hur mycket jag än älskar att vara aktiv och social så blir dessa dagar små guldkorn i vardagen när jag bara släpper kraven och låter mig själv vara. Dagar då jag tillåter mig själv att bara vara och blunda för alla de krav som finns runtomkring.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.