Förskolemamman

Upp och ner

Det känns som att jag för närvarande befinner mig i ett mentalt kaos där jag egentligen inte vet vilket ben jag ska stå på eller vad jag egentligen ska tro. För ett tag sedan gick vi över till mjölkfri ersättning till dottern och märkte ganska omgående förbättring där de hysteriska skriken uteblev och hon var mer tillfreds under dagen samt skrek inte i samband med måltiderna. Några dygn efteråt vände det dock tillbaka igen och hon började få gaser av den nya ersättningen och därmed orolig och ledsen under kvällarna. De hysteriska skriken, där man märker att hon har ordentlig smärta, har dock inte kommit tillbaka så det verkar som att den mjölkfria ersättningen hjälpt henne men att hon även kan vara känslig mot just denna mjölkfria. På dagarna är hon mycket mer tillfreds än tidigare och att slippa skriken i samband med måltiderna känns som en lättnad. Jag hoppas nu innerligt att hennes mage ska vänja sig vid den nya ersättningen så att vi all kan få lite lugn och ro.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.