Förskolemamman

Närmar vi oss lösningen?

20131013-204718.jpg
Problematiken med dotterns mage kvarstår och det jag tidigare trodde var en av orsakerna, d-dropparna, visade sig inte stämma. Vi har dock börjat misstänka att hon är känslig mot mjölkprotein och har de senaste dagarna provat mjölkfri ersättning. Vi valde dessutom att samtidigt plocka bort miniformen då vi upplevt att den inte fungerade samt ville börja om på nytt och hellre tillsätta den efter ett par dagar. Det har skett en förbättring då de hysteriska skriken uteblir men hon är fortfarande väldigt känslig och orolig, något som dock kan bero på omställningen med den nya ersättningen. Jag har tyvärr upplevt att BVC inte tagit vår oro på allvar, det de kunde erbjuda var akupunktur men det känns viktigt för mig att först ta reda på vart smärtan kommer ifrån då det enligt mig inte ter sig som någon form av kolik. Jag valde därför att ta kontakt med barnmmottagningen som tog dotterns problem på största allvar och gav oss en tid redan imorgon. Det ska bli så oerhört skönt att låta en annan läkare undersöka henne som förhoppningsvis tar vår oro på större allvar och kan hjälpa oss att hitta en lösning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.