Förskolemamman

Förberedelse av förlossningsbrev

Det blir mycket graviditet och förlossning här inne just nu vilket på sätt och vis är förståeligt då all min vakna tid går åt till att förbereda den kommande förlossningen. Jag sitter just nu och förbereder förlossningsbrevet men tycker det är svårt att veta vad jag vill förmedla utan att behöva lämna över en hel uppsats. Min önskan är att få en harmonisk och lugn förlossning till motsats från den förra kaosartade, något jag hoppas kunna förmedla till barnmorskorna. Jag vill vara ifred med maken och Doulan så mycket som möjligt för att skapa lugnet jag eftersträvar uppnå under förlossningen samt är kritisk till den smärtlindring jag fick förra gången. Mitt fokus kommer därför i brevet ligga på smärtlindring,  att jag (eller maken/Doulan) önskar tydlig information från personalen gällande vad som sker samt att jag inte önskar bli störd i onödan. Jag är dock fullt medveten om att förlossningsbrevet enbart handlar om önskemål kring förlossningen och att det i förväg kan vara svårt att veta vad som kommer att ske.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.