Förskolemamman

Barbie

20130725-140430.jpg

Idag har jag en mycket nöjd son vid min sida då han fått välja sin allra första Barbie. Det hela startade för ett par dagar sedan när han plötsligt utbrast att han ville han ville ha en egen Barbie att byta kläder på. Vart hans spontana intresse för Barbie kom ifrån är lite av ett mysterium då vi inte kan minnas att han nyligen lekt med någon som har Barbie. I samma stund som han uttryckte sin önskan lovade jag klart och tydligt att han absolut skulle få en egen Barbie att leka med då jag trodde mig veta vart mina egna gamla dockor befann sig. De senaste dagarna har jag ägnat mig åt att leta i hemmets alla vrår och slutligen gav jag upp och han fick istället välja ut en egen Barbie i leksaksaffären. Jag trodde först att hans val skulle landa på den med byxor och en liten kamera men det var tydligen viktigt med långt hår som gick att kamma. Sonen verkar mycket nöjd över sitt val och har ägnat de senaste timmarna åt att kamma, tvätta och byta kläder på sin nya vän.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.