Förskolemamman

Startar veckan med en krock

Veckan började inte alls som jag hade hoppats och blev aningen mer dramatisk än vad jag önskat. Sonen och jag packade oss in i bilen som vanligt för att ta oss till jobb och förskolan. Hann dock inte köra alltför många meter då jag på vägen ut från vår bostadsparkering blir bländad och kör sidan in i en lyktstolpe. Framhjulet blir paj, backspegeln krossad och en stor buckla på sidan. Med tanke på framhjulet, vars axel eller vad det heter, har blivit krökt blev det till att ringa efter bärgning. Nu efterhand känns det otroligt trist att detta hände men det viktigaste är att ingen blev skadad. Med tanke på den låga hastigheten blev det en väldigt minimal smäll och sonen verkade mest undra vad jag sysslade med. Han största fundering verkade vara vad pappa skulle säga när jag berättat att jag krockat bilen 😉
Nu hoppas jag att min tur vänder då det är tröttsamt med all dramatik.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.