Förskolemamman

Mindfulness

För många år sedan lärde jag mig en värdefull läxa som jag sedan dess haft med mig, nämligen vikten av att ta hand om mig själv. I ett samhälle kantat av många ”måsten” är det lätt att tappa bort sig själv på vägen för att sedan finna sig vilsen och borttappad. Jag har lärt mig att stanna upp innan det är för sent och hitta små verktyg för att underlätta i vardagen.
För ett tag sedan blev jag introducerad av Mindfulness som är ett verktyg som hjälper till att stanna upp och se livet för vad det är, inte vad man tror att det är. Idag försöker jag sträva efter att låta Mindfulness bli en naturlig del av livet för att hjälpa mig att se livet för vad det är.
Jag har en lång bit kvar innan jag kan säga att mindfulness är en naturlig del av livet då jag fortfarande strävar efter daglig utövning och låter alltför ofta livets ”måsten” komma emellan. För er som är intresserade av att börja utöva Mindfulness kan jag tipsa om ”Mindfulness Appen” som består av enkla guidade övningar.

Mindfulness Appen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.