Tävling, vinn en startplats till VikboVarvet – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tävling, vinn en startplats till VikboVarvet

Det är mindre än 2 månader kvar till VikboVarvet. Ett unikt lopp för både löpare och cyklister.

Sträckan är 42 km och loppet är den 1 augusti.

För att vara med och tävla vill vi veta var du allra helst springer/cyklar/går. Motivera varför just den platsen är din favorit nedanför i kommentarsfältet eller på Facebook.

Tävlingen avslutas den 19 juni och vinnaren kommer att kontaktas.

Lycka till!

bild_vikbovarvet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ingrid Bäckström

  Mitt favoritställe för löpning är den svenska fjällen där min familj de senaste åren spenderat minst en månad varje sommar med undantag för två år sedan då vår yngsta dotter var nyfödd. I sommar bär det av till Akka i lapplandsfjällen och jag ser fram emot många och långa löppass i obanad terräng med kanske några renar som sällap. Bästa sättet att komma ifrån vardagsstressen och få riktigt bra träning!

 2. Annika

  Jag springer samma sträcka varje gång, rakt in i skogen där jag “slipper” möta någon, tillbaka samma väg. Kanske dags att sträcka upp ryggen, hålla huvudet högt, omge mig av andra och springa ett lopp.

 3. ninna nilsson

  Bor i sidus o springer mest här, cyklar gärna till jobbet i stan o även till gymet på helgerna. Annars går jag mest med alla mina hundar överallt o så fort jag är ledig älskar naturen o utmaningar

 4. Eva-Lena

  Jag springer helst över stock & sten upp på höga berg och ner i djupa dalar i skogarna runt Björsäter!

 5. martina wärnehult

  Jag går och cyklar helst på vikbolandet. Man kan då passa på att njuta av den underbara natur vi har. Med åkrar och skog runt omkring!

 6. Roine Atterling

  platsen jaghelst springer varierar beroende på vad jag vill uppleva, eller hur jag mår. Skogenger mig energi och en känsla av att befinna mig i nuet. En allt för lång raksträcka på en landsväg i solnedgången ger mig möjligheten att sväva bort och drömma om framtida mål. Det är ju de som är det underbara med löpning 🙂

 7. Louise Holmsköld

  Jag brukar Cykla från Ljunga till Styrstad, Lundby, Tingstad, Tåby, ner till Memkorset mot Helgestad Hage vidare Mot Å svänger av och cyklar mot Kuddby Kyrka, Söderköpingsvägen tillbaka mot Tåby och vidare mot Furingstad och slutmål Ljunga. Det blir 4 mil , den sträckan är fylld med underbar natur med vacker skog längs med vägen och vidsträckta åkrar fyllda med Raps, olika sädesslag och Lin. Jag har inga hörlurar på utan hör naturens ljud längs med vägen. Det är meditation för mig och det ger mig enorm kraft efter en sån cykeltur.

 8. Åsa

  Jag har en runda som utgår från smedby och sedan tar mig arkösundsvägen ut till avfarten till Lundby. Sedan styrstad och grusvägen tillbaka till smedby. Dem rundan har allt, asfalt, grusväg, stad och på landet känsla. Hästar, bilar, tystnad och lugn. Den rundan hjälpte mig må bättre när stressen blev för stor och jag mådde dåligt. Därför är det min favorit runda!

 9. Anna Iwers Isaksson

  Det är fantastiskt skönt att komma ut/bort i skogen och få terräng/trail, men har precis upptäkt tjusningen med att springa med i lopp med den härliga stämningen det innebär. VikboVarvet måste vara den perfekta kombon med att få både härlig omgivning och en massa trevliga människor runt varvet.

  Låter som ett supernajs upplägg!